• Altijd GRATIS verzending
 • Waterproof (12 maanden garantie)
 • Binnen 1 á 2 werkdagen verstuurd

4,9Click for customer reviews

Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

Meer informatie over Shanti

Meer informatie over Shanti

Meer informatie over Shanti
BLOGS

Shanti Jewels is in 2018 opgericht door Shanti Besseling. De naam Shanti betekent in het Sanskriet "Vrede".

Na 8 jaar werkzaam geweest te zijn in de entertainmentwereld voelde ik dat het moment daar was om mijn eigen droom achterna te gaan; namelijk het opzetten van een eigen sieradenlijn met waterproof sieraden. Sieraden waar je mee kunt douchen, zwemmen en sporten, zonder dat je ze af moet doen of dat ze gaan verkleuren. Hoge kwaliteit sieraden voor een betaalbare prijs, handgemaakt in India. 

De liefde voor India heb ik van huis uit mee gekregen via mijn ouders, die in Goa een tweede huis hadden.
Op mijn zestiende hebben we een drieweekse rondreis door India gemaakt en ik werd meteen verliefd op het land, mede door de ontzettend lieve mensen die ons met open armen ontvingen, maar ook vanwege de kleurrijke cultuur en de prachtige omgeving. Het voelde als thuiskomen. Toen al voelde ik dat ik ooit zou terug keren en iets met het land zou gaan doen.

Ik doe oa inkopen bij drie kleine familiebedrijven, die ik heb bezocht en die me het vertrouwen gaven dat ze al hun liefde en vakmanschap in de sieraden stoppen. Mede door dit ouderwetse vakmanschap is elk sieraad uniek. Tevens ben ik met hun in zee gegaan omdat de arbeidsomstandigheden bij alle drie de families bovengemiddeld zijn voor India. Dit is namelijk iets wat ik ontzettend belangrijk vind en waar ik hoge eisen aan stel.
Het geeft me een geweldig gevoel dat ik weet dat deze families het, mede door Shanti Jewels, financieel een stukje beter hebben.

Sinds 2020 doe ik ook inkopen bij twee Nederlandse bedrijven. Het is een feestje om met hun samen te werken en het voelt goed om ook de Nederlandse industrie te ondersteunen. 

Ik hoop dat iedereen die een sieraad bij Shanti Jewels koopt een glimlach op zijn gezicht krijgt en een beetje ‘Shanti’ mag ervaren. 

Liefs,

Shanti

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Waterproof, hoe kan dat?
  21 / Feb / 2022

  Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

  Waterproof, hoe kan dat?

 • Shanti Jewels in de media
  20 / Feb / 2022

  Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

  Shanti Jewels in de media

 • Meer informatie over Shanti
  19 / Feb / 2022

  Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

  Meer informatie over Shanti

 • The ontstaan van Shanti Jewels
  18 / Feb / 2022

  Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

  The ontstaan van Shanti Jewels

 • Ontmoet de families
  16 / Feb / 2022

  Shanti Besseling - 19 / Feb / 2022

  Ontmoet de families

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen