♡ Gratis verzending in NL!

Retourneren

Je kan je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren.

Volg onderstaande procedure als je een bestelling wilt retourneren / ruilen.

1.Meld je retour/omruiling aan via [email protected]

2. Zorg ervoor dat je de ongedragen sieraden veilig en in de originele Shanti Jewels sieradendoos verpakt. Deze dient retour te worden gestuurd in de originele verzendverpakking of een andere stevige verzenddoos.

3. Stuur de artikelen inclusief je naam en ordernummer retour naar onderstaande adres.

Shanti Jewels
Elandsstraat 2a
1016 SG, Amsterdam
The Netherlands

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Wij adviseren daarom om je pakket via Track & Trace te verzenden. Niet-identificeerbare retourzendingen kunnen niet worden verwerkt.

4. Wil je je order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat de nieuwe sieraden jouw kant op komen!
Gaat het om sieraden van een ander bedrag? Dan dien je de sieraden opnieuw te bestellen en wordt het bedrag voor de andere sieraden retour overgemaakt.

5. Bij retourzendingen zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Wij zullen dit bedrag overmaken naar de rekening waarmee de betaling is gedaan.
Shanti Jewels behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.

LET OP: Oorbellen mogen niet geretourneerd worden in verband met hygiëne.